10
Som tidligere nevnt, forsøker vi å holde treningsavgiftene på det nivået vi har i dag, og alle må bidra til dette arbeidet. Husk at alle kan sende inn forslag til dugnader, og spørsmål vedrørende dugnader vi har på gang til dugnad@fredrikstadkunstlop.no.
Kioskvaktene er det fortsatt Martin (pappa til Kaia) som administrerer, og listen er hengt opp på informasjonstavlen ved siden av kontoret.
 
Det vil bli salgsdugnad av kakebokser fra Nordkak. 

Salgskataloger vil bli delt ut til løpere/foresatte mandag 10. september og utover den uken.  På bestillingslisten i katalogen skriver løperen sitt navn som selgerens navn, fyll inn Fredrikstad Kunstløpklubb ved siden av forening.  Skriv inn navn, tlf. adresse på den dere selger til og kryss av for hva kunden vil ha.  Selg f.eks. til familie, naboer, venner og kjente, på arbeidsplassen og Facebook.  Ta imot betaling med en gang.  Salgsperioden foretas i perioden 10.sept.-30.sept. evt. Ut høstferien.  Gå inn på www.nordkak.no/minesider.  Registrer salget ditt via gruppekoden NYFIKA   Beløpet du har solgt for innbetales når du henter ut kakeboksene.  Så leverer du ut kakeboksene til "dine" kunder.  Det vil komme beskjed når kakeboksene har kommet og er klare for henting etter høstferien.  
Vi oppfordrer alle til å selge så mange kakebokser de kan.  Som minste-salg har vi satt 10 kakebokser pr løper.  Dette gjelder alle grupper i klubben!
Vi har en annen dugnad som kommer opp 19. og 21. oktober.  Det er Østfold katten, katteutstilling.  Her trengs det min. 12 personer som skal gjøre i stand til katteutstillingen (fredag kveld)  og rydde opp etter utstillingen (søndag kveld). Foresatte til de løpere som stiller på Østfold katten fritas for salg av kakebokser!
Gi beskjed snarest dersom du ønsker å ta del i dugnaden for katteutstillingen!
 
Minner om www.clubspons.com Ta en titt på utvalget de tilbyr av assorterte varer. Del denne til venner og bekjente, og be alle som handler der om å velge Fredrikstad Kunstløpklubb som mottaker av bidraget på salget.

Publisert i: Finansutvalg