1. Møt i god tid

Det er viktig at du møter i god tid til trening, slik at du er klar til å begynne når timen begynner. På denne måten får du mest ut av treningstimen selv, og du får med deg all informasjon treneren kommer med i starten av timen. Skal du varme opp off-ice, må du komme enda litt tidligere.

 

2. Ikke kom sulten på trening

Det er lurt å spise en times tid før trening, slik at du har nok "å gå på". Det er også lurt å ha noe å spise etter trening, for "å fylle på". Du kan godt ha med deg en frukt eller noe annet å spise etter trening. F.eks er en banan eller en yoghurt.

 

3. Treneren bestemmer

Når du er på trening er det viktig å høre på det treneren sier. Ikke prate i munnen på hverandre og ikke si i mot treneren. Det er viktig at alle har en positiv holdning til læring. Dette for at du skal få mest mulig utbytte av treningen selv. Trenger du å snakke med treneren kan du be om en samtale etter trening, eller du kan henvende deg til sportsutvalget.

 

4. Ha med heftet ditt!

I heftet ditt har du din personlige målsetting og dine personlige mål. Trenger du samtale med treneren eller sportsutvaglet er det fint om du har med målene dine, slik at vi har de i fokus for din samtale.