16

Fredrikstad Kunstløpklubb fikk kretsmester i klassen for springs og basic på hjemmebane i Stjernehallen i dag lørdag 16. mars. Gratulerer til Amine,springs, for et flott resultat på 28,97 poeng og til Katrine, basic, med 18,74 poeng. Hanna og Lise Andrea gikk til en flott bronsemedalje i hhv klassen springs og cubs. Gratulerer begge to. Vi er stolte av dere alle sammen.

 

KRETSMESTERE 2013

 

Jennifer Chao (TIN) - Cubs jenter

Amine Storrød (FKK) - Springs jenter

Victoria Grandahl (SSK) - Debs jenter

Liam S Solbjerg (SSK) - Debs gutter

Malin E Normann (SSK) - Novice jenter

S Katrine Davidsen (FKK) - Basic jenter

 

Amalie gjorde et godt løp og satte personlige rekord i klassen springs. Gratulerer! I tillegg hadde FKK 4 debutanter. Gratulerer til June og Martine som debuterte i cubs og til Kaja og Adele som debuterte i klassen for oppvisning. Vi er veldig stolte av dere og syntes det er flott at dere vil representere klubben vår. Emma og Elisabeth stilte også i klassen for oppvisning og gjorde to flotte løp i Stjernehallen. Oppvisningsklassen får ikke poeng for sitt løp, men får lov å vise frem løpene sine under konkurranser. Alle resultater kan dere se her.

 

GRATULERER ALLE SAMMEN! VI ER STOLTE AV DERE!

 

Fredrikstad KK avsluttet sesongen med å arrangere Østfold Kretsmesterskap i Stjernehallen. Vi har hatt en flott sesong med masse god utvikling og progresjon hos enkeltpersoner, men det skal sies at det var mange seiere i Stjernehallen i dag. FKK hadde deltager rekord med 11 løpere, vi arrangerte et flott KM med 24 deltagere fra Østfoldklubbene og alle våre løpere slo personligerekorder.

Tusen takk til våre flotte aspiranter og skøyteskole som ga oss en flott oppvisning i pausen. Tusen takk til vaktmester for flott preparering av isen og til dommere som kom langveisfra for å gjøre KM mulig i Fredrikstad. Tusen takk til gjester og publikum for at dere gjorde dagen uforglemmelig i Stjernehallen og ikke minst til alle deltagere og trenere som bidro til at vi kunne oppleve dette. Takk til stevneleder, Lise, og hennes gruppe med teknisk bistand, oppvarting av dommere, salg av diverse fristelser etc i kiosken, og for et flott arrangement!

Publisert i: Sportsutvalg