04

Lørdag 9/9 (ja, det nærmer seg…) er det igjen klart for Barneidrettens dag i Østfoldhallen. FKK er tradisjonen tro påmeldt og gleder oss til å vise frem den flotte sporten og den enda finere klubben! Klubben har de siste årene hatt en sunn medlemsutvikling, og vi håper på at dette arrangementet kan bidra til at utviklingen fortsetter: Dette er en av våre viktigste arenaer for rekruttering av nye medlemmer! FKK stiller som vanlig opp med filmfremvisning, kunstig isflate og skøyter. Utøvere stiller i klubbdressen dersom man har dette, alternativt vanlig treningstøy. Konkurransekjoler er også lov. Alle grupper er hjertelig velkommen til å delta, og når det gjelder løpere fra sort/hvit/blå gruppe håper vi virkelig på (les: forventer) stor deltakelse. Arrangementet er åpent fra 11-15 for publikum.

I anledning dagen trenger vi en del hender, bein og ansikter til å hjelpe til i forkant, under gjennomføringen av arrangementet og i etterkant.

Vi er i stort behov av ekstra hjelmer til utlån denne dagen, så om man har en sykkelhjelm, skihjelm etc. liggende hjemme – ta den/de med!

Følgende oppgaver trenger vi hjelp til:

Fredag 8/9: 
- Eventuelt hente tilhenger (førerkort BE)
- Bærehjelp av utstyr til tilhenger 
- Pakke ned skøyter/hjelmer

Lørdag 9/9: 
- Transport av utstyr til Østfoldhallen (førerkort BE)
- Rigging av plastis, krakker, storskjerm, lyd/lys 
- Hjelpe til med utlån skøyter/hjelm, knyte skøyter 
- Vedlikehold av plastis under dagen
- Levere ut flyers/promotere skøyteskolen, samt svare på spørsmål (her kommer ansiktene inn – resten av hodet er sikkert også greit å ta med…) 
- Nedrigging
- Transport av utstyr til Stjernehallen
- Bærehjelp utstyr til lager i Stjernehallen

Vi håper så mange som mulig, både voksne og barn, har anledning til å bidra med så mye som mulig – spesielt på selve dagen! Klubben får 3000kr for deltakelsen. Les mer om arrangementet på FRID sin hjemmeside:
https://www.frid.no/…/Invitasjon-til-Barneidrettens-dag-lør…

Send mail til lars@frl.no om hva du/dere har mulighet til å bidra med!

Velkommen!

Publisert i: Klubbnyheter